Surf på mobilen

For de fleste av oss har mobilen helt andre formål for tiden enn hva den er laget for. Den brukes blant annet til trening, musikk og ikke minst til å surfe på nett. Dagens surfing på mobil er ganske så problemfritt, og det mye på grunn av HTML5-teknologien som eliminerte webapplikasjoner slik som Quicktime, Flash og Silverlight. Denne teknologien har også bedre støtte for geolokasjon og andre lokasjonstjenester.

Kommet for å bli

Surfing på nett har kommet for å bli. Vi kjøper det meste som vi trenger på nett slik som klær, teknologi, sminke, sko og ikke minst tilbehør til telefonen vår. Er du en av de som er glad i Apple, har iphonehuset.no godt utvalg av forskjellig tilbehør som du trenger til telefonen din, enten det er en rask lader, et splitter nytt deksel eller noen gode hodetelefoner.

Alltid på nett

Som sagt brukes smarttelefonen mye til å surfe på nett og de fleste av oss er alltid på nett, Trenger vi å vite noe bare leter vi det opp med engang, og det er sjelden noen oppgaver som vi ikke kan løse på mobilen vår. Mange av oss bruker mer og mer sjelden datamaskinen, for vi har telefonen i hånden og all informasjon som vi trenger er alltid tilgjengelig her.