Å jobbe med mobil og sosiale medier

Mobiltelefonen har de siste fem til ti årene utviklet seg noe helt enormt. Den har gått fra å være en gjenstand som bare noen hadde råd til å kjøpe, til å bli noe de aller fleste har med seg overalt. Funksjonene har også utviklet seg de seneste årene, noe som endrer mobilvanene til forbrukerne.Vi sjekker mobilen i gjennomsnitt 150 ganger i løpet av dagen, ifølge en studie fra 2015. Det er også flere og flere forbrukere som oppdager at det kan finnes gode penger å tjene gjennom sitt forbruk av mobiltelefonen. Og da er det selvfølgelig snakk om sosiale medier, som Instagram, Facebook, Snapchat og mange fler.

Et viktig arbeidsverktøy

Uansett hva du jobber med, så er det sannsynligvis enkelte ting eller utstyr du er avhengig av for å kunne gjennomføre jobben på en skikkelig måte. En frisør er for eksempel helt avhengig av en god hårsaks, mens en kontormedarbeider har bruk for en velfungerende PC å jobbe på.Det samme gjelder dem som jobber via sosiale medier. For disse er mobiltelefonen det viktigste arbeidsverktøyet. Skulle telefonen bli ødelagt er det derfor helt essensielt å få den reparert på et autorisert merkeverksted som Mobylife.no, som i tillegg er ESD-beskyttet. Dermed kan du raskt og enkelt få mobilen tilbake og fortsette arbeidet.

En ny mobilkultur

Samtidig som mobiltelefoner har utviklet seg utrolig raskt, har også hele internett og kulturen rundt dette utviklet seg mye. Sosiale medier er i dag ikke bare et sted hvor en kan dele bilder, følelser og hendelser. Det har blitt et sted hvor drømmer kan bli til virkelighet, og det inkluderer yrkesmuligheter.Når det kommer til å jobbe med sosiale medier er det uendelig mye forskjellig en kan gjøre. Du kan først og fremst dele det inn i to, det første er å jobbe med sine egne sosiale medier, som en «influencer», eller du kan hjelpe andre bedrifter med å utvikle sine sosiale medier.