Blekkpatroner til din Lexmark printer

En blekkpatron er en beholder for flytende blekk som brukes i enkelte typer skrivere. Den brukes ikke i laserjet skrivere som bruker kun pulverisert toner. Noen blekkskrivere bruker imidlertid en blekktank i stedet for en blekkpatron.

Hvorfor velge Lexmark blekkpatroner?

Alle ønsker å ta vare på gode minner og viktige dokumenter. Når vi skriver ut fotografi vil vi ha klare og fine bilder av høy kvalitet. Dårligere utskriftskvalitet er typisk når skriveren begynner å gå tom for blekk i blekkpatronene. For å oppnå høyest mulig kvalitet, bør blekkpatronene byttes ut så snart de begynner å bli tomme for blekk. Dette vil unngå falming, uklare, misfarget eller stripete utskrifter. Lexmark blekkpatroner er best i test, og kommer høyt anbefalt fra fagfolk.

Velg blekkpatroner for ditt foretak

Hvis du velger blekkpatroner av god kvalitet for ditt foretak, vil du ikke bare spare både tid og penger. Du vil dermed også kunne øke omdømmet ved å skrive ut dokumenter av høy kvalitet. Velger du blekkpatroner med dårlig blekk risikerer du feile farger, lang tørketid og utskrifter som falmer over tid. Kvaliteten på blekket er derfor en viktig faktor å vurdere når du velger blekkpatroner til ditt foretak.